Namens Grassa nodigen we je van harte uit om in het Friese Holwerd de door Grassa ontwikkelde bioraffinagetechniek live te bekijken. Groene biomassa zoals gras en plantaardige reststromen kunnen met de technologie van Grassa efficiënter worden ingezet. Eerst krijg je een interessante inkijk in de potentie van bioraffinage waarna je de machine aan het werk kunt zien.
Wanneer? Dinsdag 17 december
Waar? MFA De Ynset, De Morgenzon 7, Holwerd
Programma:
10.30 uur Ontvangst
11.00 – 12.30 uur Informatie over bioraffinage
‘Bivac: voedselverspilling en bioraffinage’, Marieke Vanthoor, Grassa
‘Valoriseren biomassa als onderdeel van een duurzame voedselketen’, Dirk Wascher
‘Valoriseren gras’, Bram Koopmans, Grassa
‘Van plant tot plantaardig eiwit’, Eric de Bruin, Van Hal Larenstein
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 14.30 uur Bezoek aan raffinagemachine Grassa (Ternaarderdyk 4a Holwerd)
Wil je de demonstratie bijwonen?
Stuur een email naar nicole@grassa.nl