In oktober 2017 ben ik als zzp’er (GewoonVera!) een aantal uren per week voor het BTC gaan werken. We werken vanuit de Brightlands Campus Greenport Venlo. Super om in zo’n dynamische omgeving te mogen werken!

Als ik terug ga denken aan mijn favoriete BTC moment wordt het me wel lastig gemaakt. Er zijn meerdere momenten die ik zou willen noemen. De twee die ik noem springen er voor mij wel uit als meest favoriet.

Bio Treat Center event

In december 2017 heb ik het eerste event van het Bio Treat Center mogen organiseren. Tijdens het evenement werd Bas Biomass in het leven geroepen en heeft hij inmiddels een eigen LinkedIn & Facebook pagina waar hij iedereen meeneemt op een interactieve reis in de wondere wereld van biomassa.

Teamuitstapje

Afgelopen januari hadden we ons jaarlijks teamuitstapje met het team en partners. We hebben een workshop chocolade bonbons maken gedaan bij Bakkerij Verdeuzeldonk en daarna gezellig afgesloten met een hapje en drankje bij Van Wanssum Café. Bij dit teamuitje stond het samenwerken, maar vooral de gezelligheid hoog in het vaandel!